top of page

Promocija Cjepko zna knjižice

Uspješno održana promocija dugo očekivanog novog izdanja Cjepko zna knjižice!


Ove smo godine vrijedno radili na novom izdanju Cjepko zna knjižice, unaprijedili smo ju kako kompletno novim dizajnom tako i najnovijim informacijama iz svijeta cijepljenja. Kako bismo Vam približili naš projekt, održali smo 7. prosinca 2023. promociju knjižice na Medicinskom fakultetu u Rijeci u sklopu Dana fakulteta. Voditelj projekta Ivan Kučić-Mirković kroz kratku prezentaciju prikazao je sadržaj knjižice.


Svim posjetiteljima poklonili smo primjerak knjižice i Cjepko zna mapu za medicinske dokumente, koja je još jedan od noviteta našeg projekta.


Osim toga, predstavili smo našu web stranicu kao i promotivne plakate s QR kodovima koje možete pronaći izložene u ordinacijama i hodnicima KBC Rijeka. Svi posjetitelji mogli su sudjelovati u našem kvizu znanja i osvojiti vrijedne nagrade.


Nakon cijelog programa, ugodno smo se družili uz domjenak. Htjeli bismo zahvaliti profesorici Nini Perezi koja je došla uživo podržati projekt na kojem smo vrijedno radili, također i profesorici Jeleni Roganović koja je puno doprinijela ovom projektu.


Zahvaljujemo svim posjetiteljima i nadamo se da ćemo se uskoro opet ovako družiti!

9 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page